Мебели по поръчка ТОРА ДИЗАЙН ЕООД Пловдив


Обслужване на клиенти

  1. Какъв е срока за изработка на мебелите? Срока за изработка, доставка и монтаж на мебелите е до 20 работни дни от датата на подписване на договора.
  2. Какви гаранции давате на вашите мебели? В срок от 2 години, считано от датата на доставката и монтажа на мебелите.
  3. От какви материали изработвате вашите мебели? От ламинирани ПДЧ и MDF плоскости, пръскан MDF с полиуретанова боя, акрилни плоскости. Материалите са с високо качество, с което можем да гарантираме високо качество на нашите мебели и дългата им експлоатация.
  4. Предлагате ли матраци и подматрачни рамки? Да предлагаме. Едни от най-добрите предлагани на българския пазар, доказали се с качество през годините като матраци ТЕД, Нани, Елите, както и наше производство на матраци и скари по нестандартни размери.
  5. При поръчка на кухня можете ли да ми предложите уреди за вграждане, мивка и батерия? Да можем да ви предложим такива на водещи фирми производители като Gorenje, а за мивки и батерии - Pyramis, Тека.
  6. Лесно ли се монтират мебелите? Нашият екип прави това докато вие си вършите ежедневната работа на работното ви място.
  7. Как и кога се извършва плащането? При подписване на договора се дава 50% капаро от стойността на изделието. Заплащането на останалата сума се извършва след доставката и монтажа на поръчаните от Вас мебели. Разплащанията стават в брой или по банков път.

Банкова информация:
"Тора Дизайн" ЕООД
Прокредит банк,
BG73PRCB92301025568828