ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

Обслужване на клиенти

  1. Какъв е срока за изработка на мебелите? Срока за изработка, доставка и монтаж на мебелите е до 30 работни дни от датата на подписване на договора.
  2. Какви гаранции давате на вашите мебели? В срок от 2 години, считано от датата на доставката и монтажа на мебелите.
  3. От какви материали изработвате вашите мебели? От ламинирани ПДЧ и MDF плоскости, пръскан MDF с полиуретанова боя, акрилни плоскости. Материалите са с високо качество, с което можем да гарантираме високо качество на нашите мебели и дългата им експлоатация.
  4. Предлагате ли матраци и подматрачни рамки? Да предлагаме. Едни от най-добрите предлагани на българския пазар, доказали се с качество през годините като матраци ТЕД, Нани, както и наше производство на матраци и скари по нестандартни размери.
  5. При поръчка на кухня можете ли да ми предложите уреди за вграждане, мивка и батерия? Да можем да ви предложим такива на водещи фирми производители като Gorenje,  Pyramis, Тека.
  6. Лесно ли се монтират мебелите? Нашият екип прави това докато вие си вършите ежедневната работа на работното ви място.
  7. Как и кога се извършва плащането? При подписване на договора се дава 50% капаро от стойността на изделието. Заплащането на останалата сума се извършва след доставката и монтажа на поръчаните от Вас мебели. Разплащанията стават в брой или по банков път.

Банкова информация:
"Тора Дизайн" ЕООД
Прокредит банк,
BG73PRCB92301025568828